Weekendje Londen voor Wolf

Een vriendin vertelde me dat zij de kinderen, bij hun communie of lentefeest, als cadeau een weekendje gaf, te spenderen in een niet al te verre stad naar keuze, met de ouder naar keuze.

Ik vond dat een prima idee, en dus mocht ook Wolf zo’n weekend kiezen. Hij koos voor Londen met zijn papa: “Ha ja, mama, met jou doen we al zo veel dingen, ik vind het super om ook met papa eens iets te doen!”

Even dachten we nog om het te annuleren wegens de dood van mijn ma, maar de begrafenis is toch pas volgende week, dus op zich kon het wel, en Wolf zei dat het ook wel ging helpen om zijn gedachten te verzetten.

En dus zag ik vandaag al de eerste foto’s en meldingen verschijnen vanuit Londen: een knap hotel, een stevige pizza en een avondwandelingetje. Ze worden zo snel groot, meneer…

13241482_10154348887890757_434185490_o

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.