Over mezelf

13234717_10208748303359033_9623234_o
Waarom ‘Witch’? Omdat bitch.be al bezet was.

Het is gewoon de bijnaam die ik jaren geleden gekregen heb van mijn leerlingen. Jawel, ik sta in het onderwijs, en geef meer bepaald Latijn. Ik heb nogal de neiging om me in het zwart te kleden, en vroeger was ik ronduit gotisch. Vandaar dus.

Verder ben ik vooral de vrouw van Bart, en de moeder van Wolf, Kobe en Merel. Oh, en gepassioneerd in het zingen bij diverse koren. Overtuigd Weight Watcher, maar helaas niet altijd even standvastig. Rollenspeler en vooral larper pur sang. En nog wel zo’n paar dingen. Vraag gerust.

31 Antwoorden op “Over mezelf”

 1. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY……..

  man, da is lang geleeje da ik u nog is in nen bear hug heb kunnen pakken zeg. Hoe is het met u? Ik zapte eens langs een girl geek site omdat ik daar de naam van een ex herkende van mij en wiens facade springt in beeld? Ons mama beer………

  Fred

 2. @Fred: goed hoor, moet mijn blog en dat van de kinderen maar lezen! Speel jij nog?

  @Henk: yup, en nog steeds, al is het maar twee weekends per jaar meer. Jij ook misschien?

  @Victor: hey hallo zeg! Wat doe jij tegenwoordig? Fijn om mijn oudleerlingen zo enthousiast te zien!

 3. Dag Gudrun , vraagje van een collega , die heeft een vertaling naar het Latijn nodig van de zin “zij diezullen geven , zullen ontvangen”.
  Ik vermoed dat het zoiets wordt als donandi acciperunt maar het zit allemaal veel te ver weg , kan jij me es op weg helpen ,

  Thx
  Menno

 4. Je zat er niet zover van, alleen een paar andere vormen 🙂

  Donantes accipient.

  of Qui donant, accipient.

  Kan beide.

 5. ge zijd gij toch nog ronduit gotisch ?? Of is dat veranderd. Schone site zal er eens moeten rondneusen als ik meer tijd heb
  groetjes aan uw ganse clan

 6. mevrouw,
  met veel interesse heb ik uw verhaal over de douche gelezen… ook wij hebben hetzelfde voor: zondag is er een glazen deur in duizenden stukjes kapot gesprongen zonder dat er iemand in de badkamer aanwezig was. Onze ucosan artica pro douche (ja, dezelfde dus) is jammergenoeg 2 jaar en 2 maanden oud, dus geen garantie..
  We hebben contact genomen met de handel die op hun beurt
  onze vraag heeft doorgestuurd aan villeroy&boch.
  “De schuifdeur is niet apart verkrijgbaar. De volledige glaspartij moet vervangen worden. Ook is dit alleen nog verkrijgbaar in zilver.” Dit zou ons 1099,26 euro kosten (zonder de ongeveer 200 euro om te plaatsen en leveren)
  Maw… er is 1 ruit gesprongen zonder onze schuld (blijkbaar fabricagefout aangezien we niet de enigen zijn) en dit kost ons 1300 euro… Naast de al grote som die we 2 jaar geleden hebben neergeteld voor een “goede kwaliteitsdouche”..
  Welke uitleg hebben ze jullie gegeven dat een deur zomaar stuk kan springen?
  mvg,

  Ann

  1. Helaas hebben wij daar nooit een verklaring over gekregen, alleen dus met heel veel moeite een nieuwe deur. Ik denk, hen intussen kennende, dat je vergeefs zal proberen iets van hen los te krijgen. Lees misschien eens grondig de garantievoorwaarden door, en kijk wat er staat over fabricagefout…

 7. Beste Gudrun

  Bij CultuurNet hebben we al enkele jaren Vlieg (www.vliegjemee.be) rondzoemen, een maf insect dat kinderen en gezinnen de weg wil wijzen naar cultuuractiviteiten.

  In juni lanceren we een nieuwe versie van deze website UiTmetVlieg.be (een klein zusje voor UiTinVlaanderen.be) en daarvoor ben ik nog op zoek naar bloggende ouders… Wij kunnen dan misschien zorgen voor wat tickets etc.
  Mail me even, dan contacteer ik je met wat meer uitleg.

  Groet,

  Pieter

 8. Hallo Gudrun,

  Bij deze onthul ik mezelf als jouw SeSa 🙂
  Ik heb dus een cadeautje voor je. Nu heb ik gezien dat jij in Wondelgem woont, en ik in Gent. Dus in plaats van naar de post te hollen, dacht ik dat het misschien leuk zou zijn als ik het kom afgeven.

  Ben toch in verlof dus het kan wel. Ben jij vanmiddag thuis? Indien niet, denk je dat ik het dan voor de deur kan zetten?
  Of als je toch liever hebt dat ik het via de post doe, is het voor mij ook ok.

  Kan je iets laten weten?

  Vriendelijke HoHoHo groetjes,
  Jouw SeSa Katleen

 9. Je laatste posts lezend had ik al een vermoeden dat je iets van ‘de klassieke’ afwist. En zie hier, het is zo! Ook al heb ik in de praktijk nog geen Grieks gegeven, ik heb zelf een diploma leerkracht Engels en Grieks op zak. Fijn je blog te leren kennen!

 10. Dag Gudrun,

  Ik zie nu pas dat jullie ook last hebben gehad van een ontplofte douchedeur toen we niet thuis waren. Wij hebben dat ook voorgehad toen we nog in een huurhuisje woonden. Niemand geloofde ons. Ik ben blij dat wij niet de enigen zijn. De verzekering kwam niet tussen en wij hebben zelf voor een nieuwe douchedeur moeten zorgen.
  Intussen is ons huis klaar – nu ja – en hebben we een goede douche 🙂

  Groeten,

  Katleen

 11. Beste

  We willen u graag uitnodigen voor een pre-opening voor een exclusieve pop-up store van ‘goed speelgoed’, echter beschikken we niet over uw e-mail adres.
  Indien u interesse hebt, is het dan mogelijk uw e-mail adres door te geven zodat we u de uitnodiging kunnen bezorgen.
  Voor alvast wat meer informatie, kan u altijd een kijkje nemen op onze facebook pagina: http://www.facebook.com/PopCornPopUpStore

  Met vriendelijke groeten
  Het ideefiks team.

 12. Beste,

  Ik vind de folie in uw badkamer de max, waar kan je die kopen/bestellen?

  Zonnige groetjes
  Sofie

 13. Hallo

  Ik volg met interesse jullie verbouwingen. Mag ik vragen waar jullie jullie keuken gehaald hebben en uit welke materiaal jullie werkblad bestaat?

  Groetjes,
  Karel (karelmortier at hotmail punt com)

 14. Hey Gudrun,

  ik kreeg je gegevens door via Clo. Ik ben namelijk dringend op zoek naar iemand die succesvol is afgevallen met Weight Watchers voor een artikel in een maandblad.
  Zou je me even kunnen contacteren eventueel?

 15. Goedemiddag,

  Leuke blog. Ik ken die verbouwperikelen. We zijn zelf ook al een aantal jaren bezig…
  Vraagje: ik ben al enige tijd op zoek naar een stalen vloer.
  Kan je me wat meer info bezorgen over jullie keukenvloer? Welke firma heeft ze geplaatst? Dan kan ik die eens contacteren??

  Alvast bedankt.

 16. https://www.facebook.com/OpheliasKleineWereld
  is een leuke heksensoap tegen een humanistische achtergrond 😉

  Vraagje, zou het aan mijn dochter kunnen vragen maar die heeft het te druk met studeren o.a. Latijn en Grieks…..ik zou de vrijbuyter uit het verhaal een wapenspreuk willen geven “doe goed en zie niet om” …..zou via google kunnen proberen maar vrees voor het resultaat dat ik zelf niet kan beoordelen…mijn dochter wel maar die heeft zoals gezegd het truk met studeren 😉

  Johan Rommelaere fecit

 17. Beste,

  Ik zag uw reportage ivm 10 jaar zulupapuwa op de blog!
  Er staat er een prachtige foto tussen van mijn dochter!
  Is het mogelijk om deze foto nr me Door te sturen ?
  Groetjes katleen

 18. Ik heb ooit nog je url gehad (witch.be), in de nineties. Ik vind het heel grappig om te lezen dat je die om dezelfde reden hebt als ik indertijd: bijnaam in de jongere jaren… Vaak zwarte kledij en gothic look. Bij mij was het toen ook onze firmanaam om die reden. Veel succes met je blog.

 19. Goedemiddag,

  Ik heb wat vragen over de stalen vloer, zoals kosten, onderhoud en manier van leggen. Zou je mij een bericht kunnen sturen?
  vast hartelijk bedankt, Nina

 20. Hallo,

  Door op stalen vloer te googlen kwam ik op jouw website terecht en ik ben helemaal onder de indruk van het resultaat.

  Zou je me misschien kunnen zeggen waar je deze vloer gekocht hebt, en wie het gelegd en behandeld heeft?

  Ik zou je ongelooflijk dankbaar zijn!

  Vriendelijke groeten

 21. Ik lees u blog over geocathen in oa Ouddorp, en lees tot mijn verbazing helemaal onderaan, bij de mooie foto vanhet raad en polderhuis staan Ouddorp in Zeeland..auw, dat doet zeer,daar Ouddorp in Zuid-Holland ligt!!!!

 22. Hoi!

  Wij zijn ons aan het orienteren op een stalen vloer. En na wat googlen kwam ik hier. De foto’s zien er heel tof uit. Zou ik je wat vragen mogen stellen over de vloer?

  Alvast enorm bedankt!

  Hartelijke groet,
  Anke Visser

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *