Het Leen

Ons ma klaagde dat ze mijn kinderen nog van gans de vakantie niet had gezien. En daarna vertelde ze (gisteren aan de telefoon) dat ze morgen (vandaag dus) naar het Leen ging gaan met Roeland en diens kinderen. Ha, zei ik, mogen we mee? Tuurlijk da!

Dus iets over half twee stuurde ik het kroost de auto in en tuften we naar Eeklo. Daar stonden ze al allemaal netjes te wachten, en we trokken op tocht(je) door de bossen: op en af bosheuveltjes, langs de oude militaire wegen, tot we uiteindelijk in de speeltuin annex terras belandden, waar we de kinderen alras kwijtspeelden en zelf genoten van een milkshake/koffie/limonade/pannenkoek.

 

Daarna gingen we nog even op zoek naar de publieke GeoCache die er verborgen zit. Ik had het nog nooit gedaan, maar de jongens vonden het fantastisch, en dus heb ik nu de app op mijn telefoon staan.

Aansluitend gingen we nog even langs in Zomergem om er nieuwe koffers te kopen, en Merel heeft er de hele buurt bij elkaar gekrijst: ze werd namelijk gestoken door een bij! Pas hier thuis heb ik gezien wat er scheelde: blijkbaar was er een bij op haar gele kleren afgekomen, en die was in haar opgerolde legging terechtgekomen, en moet door de stof heen gestoken hebben. Tegen ’s avonds had ze er al totaal geen last meer van, maar op het moment zelf werd ze precies gekeeld. Ja, man!

Enfin, we hadden een gezellige namiddag en we hebben nieuwe koffers!

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.