Vier jaar en al!

Kleine meisjes worden groot, en niet alleen die van ons: ook mijn metekindje en ‘Merels béste vriendin’ groeit als kool. Ze is intussen dus ook al vier jaar, en kreeg uiteraard een bijhorend feestje. We waren erbij, en zagen dat het goed was, mede dankzij het mooie weer, waardoor we op het terras konden.

IMG_9053

IMG_9049

IMG_9051

IMG_9056

IMG_9058

IMG_9060

Er was een enorm buffet – de foto hieronder is maar een klein stukje –

IMG_9061

en er was natuurlijk taart, met kaarsjes die moesten uitgeblazen worden, of wat dacht je.

IMG_9064

IMG_9065

IMG_9066

De jongens waren evenwel op groepstocht met de scouts: om negen uur ’s morgens vertrokken met de trein aan de Dampoort, en om half vijf terug, moe, vuil, en zeer tevreden over hun dagje in Deinze. Maar ik had gerust wat langer in Zomergem willen blijven, het was er bijzonder gezellig.

Dank je, Delphine!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.