Non-Stop

Omdat Gentse Feesten voor mij gelijk staan aan optredens en cultuur, nam ik Wolf mee naar de Scala in Sint-Amandsberg voor een avondje musical. Toegegeven, het was op uitnodiging en met de bedoeling om een verslag te schrijven voor Gentblogt, maar dan nog.

We hebben er allebei van genoten, van ons avondje uit. In de pauze is Wolf voor ons drankjes gaan halen, en hebben we samen op het terrasje buiten gezeten, en gekletst. Wij kunnen dat, mijn oudste zoon en ik. Soms ernstig, maar meestal nogal gekscherend en onnozel doend, zoals een beetje in de familie zit. Hij wordt zo snel groot, die zoon van me…

Voor het verslag van de musical moet u hier klikken, ik heb geen zin om het alsnog hier te zetten, vooral omdat er nogal wat foto’s in staan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *