Interieur 2010

Ik wilde er nog eens een dagje op uit met mijn ma. Oorspronkelijk was het idee om naar Antwerpen te gaan, om die rode laarsjes te halen, maar 1. ze hebben ze niet in die winkel op de Meir, en 2. aangezien ik olifantenpoten heb, is het niet het ideale moment om schoenen te kopen.

En toen dacht ik aan Interieur 2010, de interieurbeurs in Kortrijk. Het was eeuwen geleden dat ik er nog geweest was, en mijn ma zag het ook onmiddellijk zitten. Toen Annick dan ook nog een mailtje stuurde met de vraag of ze eens gezellig mocht langskomen voor een babbel en een koffie, maar het voorstel om mee te gaan ook dik in orde vond, was het meteen geregeld. Rond tien uur stond Annick hier, tegen half elf waren we bij mijn ma, en iets na elven stonden we aan de expo in Kortrijk.

We hebben, tot ons aller grote verbazing, alle hallen kunnen doorlopen. Sommige dingen interesseerden ons aan geen kanten, bij andere bleven we al wat langer staan. In het restaurant (je hebt er alle soorten eten, van broodjes tot zelfbediening tot een heus restaurant) heb ik heerlijke everzwijnenfilet gegeten, en in de namiddag hielden we ook nog een koffiepauze met taart. Op die manier kon ik het met mijn gewaggel best volhouden.

Ik heb er ook de max van een zetel gezien bij Leolux, enfin, zo’n loungeding om languit op te liggen, of op te zitten, of… In het felrood dan nog, hij zou perfect in ons interieur passen.

zetel2

zetel1

Alleen de prijs is ernaar natuurlijk, en bij thuiskomst vond Bart dan ook dat het nog te vroeg is voor dat soort dingen, met jonge kinderen en al. Maar toch…

Ik kan maar dromen zeker?

Al bij al wel een hele fijne dag gehad. Bedankt ma en Annick!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *