Zeg het met bloemen

Toen ik daarstraks de kinderen in bed had gestoken en opnieuw beneden kwam, lag er een grote, beetje natgeregende ruiker op de keukentafel. Bart was net thuisgekomen, en ik nam aan dat die dus van hem kwam. Nietes: die was net geleverd, zei hij. Oh?

Ik nam er het kaartje bij:

Omdat ik en vele andere bloemenkettingfans het je van harte gunnen, omdat je binnenkort nieuw leven op de wereld mag zetten en omdat je een fantastische lerares en collega bent. Van e bloemenkettingfans, het Fleurop bloemenmeisje! šŸ™‚ Help je me om het bloemengeluk te verspreiden?

www.altijdbloemen.be

Ik was zowaar mijn kluts kwijt!

fleurop

Ik vond (en vind) het ronduit fantastisch, maar ik kreeg al helemaal rode kaken en tranen in mijn ogen toen ik dan het bericht op de website las (en ja, ik loop sentimenteel, blame me als ge 9 maand zwanger zijt):

Om thuisblijven leuker te maken, @gudrun

De nieuwste schakel in de bloemenketting is er Ć©Ć©n die met nog meer liefde is gegeven dan anders. Jullie mochten kiezen wie de volgende schakel werd, en @Gudrun was een naam die meer dan eens genoemd werd. Ik herinner me ook dat @Gudrun op Twitter al eens verlekkerd had gereageerd als er een nieuwe schakel aan de bloemenketting werd gezet, en dus mocht de bloemenliefde ook wel eens aan haar gegeven worden.

Liefste @Gudrun,

De bloemenketting fans dragen je duidelijk een warm hart toe! Ik kreeg zowel via Facebook,Ā Twitter enĀ mijn blog jouw naam met veel enthousiasme toegestuurd. Iedereen had daarvoor zijn eigen reden. Soms om je te bedanken omdat je zoā€™n fantastische collega bent, en zo geĆÆnspireerd les geeft. Ā Een andere keer om je te steunen, omdat je van de dokter vroeger thuis moet blijven en daar niet zoveel zin in hebt. :) Of omdat je binnenkort een nieuw leven op de wereld mag zetten!

De mooiste reden om je een bloemetje te geven is natuurlijk dat je met je blog vreugde verspreidt, en het leven van andere mensen daarmee mooier maakt. Ik hoop dan ook dat je de onze bloemenketting wil gebruiken om de bloemenliefde door te geven.

Laat je me weten wie volgens jou de perfecte nieuwe schakel is? Ik kijk al uit naar jouw berichtje!

Wat vond je trouwens van het boeketje? :)

Zeg nu zelf…

Ik heb me dan aan het denken gezet, over wie de volgende in de schakel mag zijn.

Er waren heel veel mensen die in aanmerking komen, vond ik

– @zomermaantje omdat ze net verjaard is en niet naar Madrid kon, zoals gepland
– @endimi omdat ze net in het ziekenhuis zat met een doodziek kleintje
– @bnox omdat ze net verhuisd is
– @saravdv ook omdat ze net verhuisd is, en daarbij nog ziek is ook
– @deHuisvrouw omdat het zo’n maf mens is
– @netlash omdat hij ook een bloemetje verdient (en ze dan toch weer bij mij staan :-p )
– @ort omdat hij eigenlijk gewoon een schatje is
– @jansoone omdat ik van haar ook altijd prachtige bloemen krijg

En dan nog een hoop volk die niet op twitter zit. Mja.

Het is toch nog iemand anders geworden. Iemand die het ongelofelijk hard verdient. Maar dat zie je dan later wel :-p

3 Antwoorden op “Zeg het met bloemen”

  1. Proficiat met je bloemen! Zo een boeketje zou ook mooi staan op mijn salontafeltje haha!!!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.