Wat een weekend :-)

Moe, maar mentaal uitgerust en veel beter. Zo voel ik me althans.

Ik heb het hele weekend, zoals voorspeld, in tunnels en bunkers gezeten, af en toe ook in de omwalling, en zelfs gewoon buiten op een bankje. Ik heb mijn geliefde laten sterven in mijn armen, ik heb hem met zijn geloofsgenoten een begrafenis gegeven en hem verbrand, ik heb basiliskridders in elkaar geslagen, ben door cirkelmagiërs ei zo na dood gedaan, heb constructen omver gemept en een dracoling gedissecteerd.Ik heb benen aangezet en spirits aanroepen.

Ik heb vooral ook bijzonder weinig geslapen, relatief deftig gegeten (het eten was lekker, daar niet van) en heel veel buitengelopen en genoten.

En ik voel me beter. De misselijkheid van de vorige week is weg, dus wellicht was het ergens toch mentaal, stress of zo. Ik weet het niet. Ik hoop alleen dat het nu eventjes zo blijft, en dat mijn batterijen zijn opgeladen. Fysiek ga ik vooral nog wat bij moeten slapen. Dat is afgelopen weekend niet echt gelukt :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.