GWP-week

Ofte Geïntegreerde WerkPeriode, ofte schoolreisweek. De eerstes, derdes en zesdes zijn op overnachtingsweek (respectievelijk Ardennen of zee, Oostenrijk en Italië), ik ben ingedeeld bij het fotografieproject van de vijfdes (en één dagje bij het sportproject van de vierdes omdat ze daar een man te kort kwamen).

Vandaag was er de theorie rond fotograferen, ofwel dus drie workshops. Eentje over animaties (met papieren figuurtjes op een achtergrond iets laten bewegen door telkens een foto te nemen), een over belichting en pure technieken zoals kadrering en perspectieven, en een over de geschiedenis van de fotografie.

De eerste workshop vond ik schitterend, de anderen waren naar mijn mening wat te lang. Het feit dat ik zo moe ben, zal er misschien ook wel voor iets tussengezeten hebben: ik had het lastig om wakker te blijven in de warme, halfduistere lokalen.

Bon, ik ben benieuwd wat de komende praktijkdagen zullen geven. En ik wil het fotomuseum in Antwerpen écht wel een keertje zien!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.