Roll-out van Orion

Ik heb het hier al een paar keer gehad over UGent Racing, het team dat vanaf nul een heuse volledig elektrische racewagen bouwt. Wolf heeft daar de voorbije weken gigantisch veel tijd in gestoken: met carbon fiber heeft hij de volledige stoel gebouwd, maar ook een deel van de beplating rondomrond.

Vandaag was er de officiële roll-out in Flanders Expo en konden we eindelijk het resultaat bewonderen. En ja, ik was onder de indruk. Het is sowieso een wijs project, maar het ziet er intussen ook mega cool uit, met gigantische sprongen vooruit tegenover vorig jaar. Wolf is terecht trots, maar gaat volgend jaar van mechanical composites naar autonomous drive, iets wat veel meer in lijn ligt met zijn studies.

Maar oordeel vooral zelf.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *