Orthodontist

Er waren enkele misverstanden rond de afspraken bij de orthodontist, en toen ik daarvoor belde, kreeg ik een afspraak voor Merel vandaag om 8.10 uur. Op die manier kon ze de orthodontist zelf zien (en niet een van de assistentes) en ging ze nauwelijks lessen missen. En ik moet maar beginnen lesgeven om 10.10 uur, ook voor mij kwam dat dus wel goed uit.

De orthodontist was formeel: “Oeh die zit slecht!” Dat ging dus over de tand in haar verhemelte, want die gaat serieus moeten opgeschoven worden en daar is momenteel ook geen plaats voor. Het stevigere orthodontische werk dus.

Ook bij de andere tand fronste hij, want die duwt effectief op een andere wortel. Hij is wel ook al zichtbaar en de operatie mag dus echt geslaagd genoemd worden.

Het is nu kwestie van beide tanden nog wat tijd te geven om verder uit te komen, en eind augustus wordt dan haar beugel geplaatst. Het zal ook een kwestie van jaren zijn, maar zoals haar tanden nu staan, is geen beugel geen optie. Simpel.

En als ik zie welke stralende glimlach haar broer heeft, dan weet ik dat het het waard is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *