Halloween op school

Ja, het is eigenlijk een week te vroeg, maar volgende week zijn onze tweedes naar zee, hebben de eerstes een projectweek en zijn op vrijdag alle andere leerlingen op sportdag. Geen goed idee om dan de Halloween te leggen, dacht de leerlingenraad zo. Vandaag dan maar, en het was de moeite. Ik had geen zin in alweer de stereotiepe heks en had vooral een bananenpak liggen (don’t ask). Ik ben vandaag dan maar als banaan naar school gegaan, en vormde samen met mijn 6 LMT een heuse tros. Goed gelachen!

Het verslag en de foto’s staan op de website van de school.

Wolf was trouwens ook heel knap, samen met een ganse hoop vrienden, als The Peaky Blinders. Ne gast van 17 in een kostuum, daar valt toch echt wel wat voor te zeggen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.