Nieuwe brochure

In maart 2016 schreef ik nog dat ik een nieuwe infobrochure aan het maken was voor  de school. Allez ja, een nieuwe versie van die van 2015, die ik toen compleet op den bots in elkaar had gestoken. Geen idee waar ik toen de energie van haalde, maar ik had die zomaar gedaan, net zoals de vernieuwde website: gratis en voor niks.

Intussen zijn we een aantal jaar verder en word ik daar gelukkig voor betaald. Ik ben in totaal vier lesuren vrijgesteld voor de website, facebook, instagram en algemene communicatie en marketing van de school. Hell, ik heb intussen zelfs officieel de titel mediacoach gekregen. Raar hoe het soms rollen kan, toch?

Ik publiceer niet meer elke dag een artikel op de website, daar heb ik materiaal niet meer voor, maar toch wel elke werkdag. En nu ben ik bezig aan een compleet vernieuwde infobrochure voor de nieuwe leerlingen: soberdere layout, véél minder tekst, meer to the point, visueel attractiever. Alleen jammer dat ik totaal geen grafische opleiding heb, want dat is niet bepaald mijn sterkste kant. Vandaag zat ik nog even samen met onze adjunct om te bepalen wat er nog allemaal in de brochure moet, en het is intussen vrij welomlijnd. Dik in orde.

Er zal nog wel wat werk in kruipen, maar alla, daar word ik dan ook voor betaald :-p

Een klein voorproefje van de richting die het nu uitgaat:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *