Z’is af! De infobrochure, bedoel ik.

Ik met mijn domme kop ook altijd, mezelf extra werk geven… Maar aangezien ik zo ongeveer de publiciteit/marketing van de school op mij heb genomen, een beetje op den bots, eigenlijk, vond ik dat ook de infobrochure die we meegeven aan de kandidaatleerlingen uit het zesde studiejaar, dringend aan een opfrisbeurt toe was. Ze was niet specifiek gericht op de nieuwtjes, bijzonder droog, met heel veel ingewikkelde lingo, en eigenlijk ook visueel helemaal niet aantrekkelijk, om niet te zeggen oubollig. Niet echt goeie reclame dus.

Ik dus naar directie om het idee van een krantje te lanceren, op A3 gekopieerd, en met veel meer foto’s en een andere layout. Ze waren direct enthousiast, ook al hadden ze er eigenlijk de tijd niet voor. Het zijn uiteindelijk zelfs 12 pagina’s geworden, over zowat alles wat we op onze school extra in de verf willen zetten. En ik ben toch wel trots op het eindresultaat, ja. Natuurlijk heb ik er intussen nog wat vormfoutjes in gevonden, zo links en rechts, maar bon, het is in elk geval beter dan wat het was, en het sluit ook veel meer aan bij de vernieuwde website van de school. En de complimentjes die ik er al over gekregen heb, doen ongelofelijk veel deugd. Want ja, er zit veel werk in. En ge kunt niet geloven hoe content ik ben dat het af is. Ik met mijn domme kop ook altijd :-p

Gewoon klikken op de afbeelding voor een grotere en leesbare versie. Of klikken naar de website van de school, daar staat ze volledig in één keer.

Zeg gerust in de commentaren wat je ervan vindt, en wat beter zou kunnen. Vooral dat laatste, want er komen nog infodagen…

 

Pagina1 Pagina2 Pagina3 Pagina4 Pagina5 Pagina6 Pagina7 Pagina8 Pagina9 Pagina10 Pagina11Pagina12

Eén antwoord op “Z’is af! De infobrochure, bedoel ik.”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.