Een gigantisch boeket magnolia’s en camelia’s.

Ons ma had al een paar keer gezegd dat ze zeker nog naar het Provinciaal Domein het Leen in Eeklo wilde, om er de magnolia’s te bekijken. Nu, het weer leek best wel mee te vallen, en ik moest sowieso nog naar Lovendegem, naar de Suprabazar om Kobes bestelde Tshirt op te halen, en zijn langverwachte Sims 4 spelletje. Meteen wilde ik nog wat extra schors meenemen.

Ik stelde de kinderen dus voor drie opties: ofwel reden we naar de Suprabazar en daarna naar Zomergem, bij oma, ofwel reden we naar de Suprabazar en daarna naar het Leen, ofwel reden we naar de Suprabazar, en gingen daarna oma ontvoeren om samen naar het Leen te gaan. De laatste optie werd hier op gejuich en gedans onthaald, letterlijk.

Met dat ontvoeren ging het wel meevallen: oma en opa gingen zelf wel rijden, we spraken af aan de parking van het Leen. Af en toe kregen we een paar druppels op onze kop, maar eigenlijk konden we vooral genieten van de prachtige bloemen, ook al stonden ze nog niet allemaal open. En er waren mattentaarten om op te eten op een bankje.

En daarna, nadat alle mooie blaadjes en afgevallen bloemen verzameld waren, was er tijd voor de speeltuin. En een koffie, respectievelijk verwenkoffie voor ons. En ons pa maar glunderen met zijn dessertbord, dat vakkundig werd gestroopt, overigens, door zijn vrouwvolk.

IMG_3107

En toen begon het echt wel eventjes stevig te regenen. Gelukkig maar heel eventjes, maar wel het ideale moment om naar Zomergem te vertrekken, om daar nog wat bijengerief op te halen, en de oude mainframe te fotograferen voor het M.I.A.T.

Drukke dag, alweer, maar wel een fijne. Zo hoort het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *