2 Antwoorden op “365 – 3 september 2014 – kleinemeisjesrugby”

 1. Hoi

  Ik zag op je webite een foto van een vetplantje met bloemen dat toen (ik denk 2010 ) op je kachel mooi stond te wezen. Op de naam kon je toen niet komen. Weet je hem nu wel? Ik probeer er namelijk achter te komen om zo op te zoeken hoe ik bloemen in de prachtige plant kan krijgen. Het is een erfstuk van de overleden mama van mijn vriend en heeft dus extra emotionele waarde. Het zou zo’n grote verrassing voor hem zijn als ik er een bloem in zou krijgen…
  alvast bedankt !

  groetjes
  Charlotte

 2. Gevonden: Rhipsalidopsis ofte paascactus!

  Om hem in bloei te krijgen, moet je hem een tijdje koel en quasi zonder water wegzetten, met veel licht. Als je hem daarna plots water geeft, en wat warmer zet, gaat hij vanzelf bloeien.
  Succes!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *