Neptunus

Af en toe moet ne mens verkoeling zoeken, en het hoeft dus niet altijd de Blaarmeersen te zijn. De jongens zijn eigenlijk doodsbang van de dazen, en toen ik het woord ‘Neptunus’ liet vallen, waren ze meteen enthousiast. De Neptunus, voor wie het niet zou weten, is namelijk Gents openluchtzwembad, dat enkel open is tijdens de zomervakantie, en waar het heerlijk toeven is. De ligweide is niet aan ons besteed: ik wil mijn kinderen in de gaten kunnen houden.

We waren er maar tegen vieren, na de ergste hitte, smeerden grondig, en bleven rondspatteren tot rond zes uur. Meer dan genoeg, vond ik: ze waren moe, en het werd langzamerhand etenstijd. Maar ze hebben zich wel prima geamuseerd.

IMG_0653

IMG_0655

IMG_0657

IMG_0658

IMG_0649

IMG_0650

IMG_0651

IMG_0652

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *