Zomerse zondag

Vandaag was zo’n heerlijke dag in vakantiestemming.

Mijn verbeteringen zijn binnen, er zijn enkel nog de deliberaties en een hoop administratief werk, maar de druk is weg. En dus genoot ik vandaag van een heerlijke zondag.

Versgebakken koffiekoeken en wat lummelen, meer hoeft dat niet zijn om te beginnen. En daarna heb ik mijn nieuwe fietshelm uitgetest: Merel mocht vanachter in het fietsstoeltje, en samen met Wolf fietste ik vrolijk naar de markt op het Vanbeverenplein.

IMG_1087

Kobe kon niet mee, die kan nog niet goed genoeg fietsen. We kochten er een grote set loombandjes en meloenen, en dat was dat. Maar fietsen in dit weer, Merel genoot volop. We doen het veel te weinig omdat Kobe het niet goed genoeg kan, vandaar, en ik ze niet alledrie tegelijk kan meenemen.

En intussen had Bart heerlijk gekookt voor ons, een zuiderse rosbief.

Na de middag ging ik Wolf afgooien bij een vriendje in Lovendegem, waar hij tot morgen mocht blijven. De mama van het vriendje ging hen samen naar school brengen, nog wel zo gemakkelijk.

En ik, ik reed verder naar Zomergem met de twee kleinste, want daar is het zomerkermis.

We liepen even rond op het eerste pleintje bij de muziek, waar ook Marie-Julie liep,

IMG_1091

en gingen toen naar de oldtimers kijken. Daar stonden prachtige dingen tussen: corvettes en porsches, maar vooral ook twee cadillacs, en een aantal nog veel oudere. Met open mond heb ik staan kijken naar een prachtige stoommobiel met massa’s chroom, zodanig dat ik er zelfs geen foto van heb genomen. Jammer!

IMG_1093

We dronken iets, aten een ijsje, de kinderen speelden op het springkasteel, en we kuierden terug.

Toen was het kermistijd: Kobe viste op de eendjes, en Merel mocht op de draaimolen. En ving de flosh, zodat ze nóg een keertje mocht.

IMG_1095

IMG_1099

IMG_1102

Tegen half zeven was ik thuis met twee doodmoeë kinderen, maar het was wel een zeer fijne dag!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.