Taking procrastination to a whole new level

Dat ik het bij het verbeteren lastig heb, heb ik u een paar dagen geleden al verteld. Maar als ik terugkijk naar wat ik vandaag allemaal heb uitgespookt, dan sta ik er eigenlijk zelf van te kijken. Pas op, ik heb mijn quotum verbeteringen ook gehaald. Maar ik heb het dus lastiger en lastiger om stil te zitten op een stoel.

Wat heb ik dan gisteren en vandaag wel allemaal gedaan, naast mijn obligate verbeterwerk?

* in de tuin gewerkt: ik wilde een frisse neus, en heb dus alle potplanten verzet en water gegeven, gans het bloemperk vooraan gewied, en de hele boordsteen grondig opgeveegd en opgeruimd

* de krukjes aan de hoge keukentafel van nieuwe rubberdoppen voorzien

* nieuwe planken opgehangen in het toilet beneden. Er hingen twee oude, lelijke berkenfineerplanken op witte steunen. Ik zei er iets van tegen de kuisvrouw, en die zei: “Kan je niks doen met die zwarte plankjes van in de badkamer?” En toen had ik geen rust meer voor ik de witte steunen vervangen had door zwarte die ik nog liggen had, en de plankjes geïnstalleerd had

IMG_9826
* nog een poster opgehangen in Wolfs kamer

* het dak van mijn veranda gekuist. Het was nog maar twee jaar geleden… Maar er lag dus een dikke groene film op, en ik was beugezeten en had het koud. Ik heb dus de tuinslang doorheen het huis gesleurd, via Merels kamer het dak van de veranda natgespoten, er kuisproduct op gespoten, en dan deels door dat raam, deels vanop een wankele ladder het dak gekuist met een lange rubberen borstel met telescopische steel. Het is niet gedaan zoals ramenwassers dat zouden doen, maar het is meer dan proper genoeg, vind ik. De voor-en-na-foto’s zeggen genoeg. Het feit dat het intussen helemaal was opgeklaard, doet er ook wel iets aan ^^

IMG_9523

IMG_9522

IMG_9521

IMG_9524

En uiteraard moest dat *nu* gebeuren. Kon dat niet nog heel even wachten, na die twee jaar.

Maar bon, ik had het warm, en ik zat tenminste proper!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *