Rugbytoernooi in Nijvel

Omdat ik me helaas niet kan opsplitsen (Wolf en Kobe zitten elk in een andere toernooigroep), ging ik gisteren mee richting Nivelles met Wolf en de U11. Ik had mijn stevige laarzen aangedaan, maar mijn caoutchouc botten waren een nog betere keuze geweest: ze hebben een pracht van een clubhuis, maar helaas een modderpoel als veld. Correctie: twee modderpoelen als velden.

Onze jongens waren eerst geïntimideerd door de modder, én door de keigoeie tegenstander, maar de derde match wonnen ze dan weer wel, nadat ze hun zelfvertrouwen hadden teruggewonnen, en de modder gewoon… ik ging bijna schrijven: negeerden, maar dat was gewoon onmogelijk. Oordeel zelf:

IMG_7110

IMG_7115

IMG_7117

IMG_7119

IMG_7132

IMG_7135

IMG_7138

IMG_7144

IMG_7149

IMG_7165

Ik heb er uiteraard vooral de foto’s van Wolf uitgehaald, maar de hele reeks staat op de Facebookpagina van hun team. Je ziet trouwens netjes de evolutie van modderigheidsgraad…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *