En we nemen de draad weer op

Gisteren was een luilekker dagje, vandaag is dat nog een klein beetje, maar niet helemaal.

We waren eigenlijk van plan om ergens naartoe te gaan, maar om eerlijk te zijn: we hadden alledrie meer zin om gewoon thuis rond te hangen, en gewoon boodschappen en dat soort dingen te doen. En naar de Brico gaan om een nieuwe lamp voor de garage, want die lamp heeft het begeven. En dan buiten te spelen en zo. En vooral ook in de tuin te werken, want er is nog behoorlijk wat werk aan, als we die een beetje proper willen krijgen tegen Kobes feestjes dit weekend.

Merel, die ging wél naar de crèche. Ha ja, ik betaal tóch een forfaitair bedrag per maand, of ze nu gaat of niet, en dan hebben we meteen onze handen vrij. Merel vindt het trouwens helemaal niet erg: ze straalde toen ze Cindy zag, en wandelde vrolijk de crèche binnen. Het feit dat we met de buggy gingen, zal er ook wel voor iets tussen gezeten hebben. Daar is ze namelijk stekezot van.

Toen ik haar opnieuw ging ophalen, wilde Wolf mee. Mét fototoestel, om onder de weg een paar dingen te fotograferen. Dat leverde het volgende op:

Wondelgem1

Wondelgem2

Wondelgem3

Wondelgem4

Wondelgem5

Wondelgem6

Wondelgem7

Eén antwoord op “En we nemen de draad weer op”

  1. Wolf begint een flink goede fotograaf te worden zeg… Die moderne camera’s die geen stukken van mensen aan films kosten zijn echt een uitkomst voor de ontluikende kunstenaar. ^^
    Vooral die kraan is de max: letten op het detail, op contrast van materiaal, interessant zicht op perspectief… een dynamische foto van een niet-bewegend object.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *