Tekeningen te koop voor het goede doel

Een maat van me tekent niet onaardig. Hij veilt nu een aantal van zijn tekeningen voor Music For Life. Ook al ben ik na al die jaren nogal wat uitgekeken op die actie, het valt niet te ontkennen dat het een goed doel is, en daar zijn we altijd wel voor te vinden.

max

Hij zou graag in totaal 1000 euro kunnen schenken, maar heeft daar nog wat voor te kort. Daarom zou ik zeggen: neem een kijkje op ’s mans facebookpagina, doe een bod, en hang binnenkort een originele Max Van Hemel aan de muur.

Ik heb alvast een bod gedaan op één van de werken, en ik zal het wellicht wel nog verhogen.

U moest zelf ook al aan het bieden zijn. En indien u zelf geen facebook heeft: u kan ook gewoon mailen hoor. De instructies staan op de pagina zelf.

Eén antwoord op “Tekeningen te koop voor het goede doel”

  1. Pingback: Witch » De Max!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.