Quiz en spel zonder grenzen.

Vandaag zat ik bij de vierdes ingedeeld. Een hele toffe groep, als je het mij vraagt.

In de voormiddag was er een uitgebreid ontbijt voorzien met koffiekoeken (ik heb het me ondanks het dieet toch laten smaken) en daarna een quiz. Ik moest enkel maar aan de computer zitten en de scores intikken, en eigenlijk was ik daar wel dankbaar voor: ik voelde me namelijk weer niet al te fris. Niet alleen de vermoeidheid was er nog, ook de misselijkheid begon weer de kop op te steken. En ik die hoopte daarvan af te zijn! Hmpf.

In de namiddag leek het iets beter te gaan: spel zonder grenzen! Elke leerkracht werd als coach/scheidsrechter toegewezen aan een groepje van 8 leerlingen, die de meest gekke opdrachten moesten uitvoeren. Ik heb echt veel lol gehad, tot het moment dat er bijzonder pijnlijke en acute darmkrampen de kop op staken: ik heb note bene twee keer mijn papieren in handen van één van de algemene scheidsrechters gestoken, en ben richting toilet moeten crossen.

Er is dus echt wel weer meer aan de hand: mijn spijsvertering ligt grondig in de knoop. Blah!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *