Dagje vrij

Aangezien de vijfdes vandaag naar Rijsel zijn voor de hele dag, er daar genoeg gidsen zijn, en ik nog kleine kinderen heb, mocht ik vandaag gewoon thuis blijven. Luxe! Heel erg attent van mijn lieve collega’s, vond ik dat.

Niet dat ik iets gedaan heb: ik heb gewoon in de zetel gelegen en mottig geweest. De misselijkheid en het eetprobleem zijn terug, net als de maagpijn. Mijn gewone maagmedicatie, nochtans zwaar genoeg, volstaat momenteel niet, ik krijg de pijn niet onder controle, en dat baart me wel wat zorgen. Als het niet betert, toch eens langs de dokter gaan, medunkt. Het duurt nu al te lang.

Deze avond heb ik me wel richting Cthulhu gesleept, en zelfs genoten van de sessie. Alleen mag ik geen schijnbewegingen meer uitvoeren en doen alsof ik met dingen ga gooien, want voor je het weet schiet zo’n gom dan tóch uit je handen, recht in het oog van een medespeler. Nogmaals sorry, Xavier!
Ik heb ook nauwelijks iets gegeten van de aanwezige snacks: een handvol wasabinoten, één stukje kroepoek, en dan wel een stukje van de appeltaart die Xavier meehad.

Ik heb het moeten bekopen: die ene kroepoek was me lelijk misvallen, en alles is er dus weer uitgekomen. Die maag is dus echt niet in orde. Hmpf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *