Poort :-)

En jawel, ik ben weg voor het weekend!

Man man man, hier heb ik naar uitgekeken: een weekend mijn favoriete LARP (kijk hier maar voor meer info en zo). Ik ben wel benieuwd: het is nummer dertig, de afsluiter van een cyclus, en dus ook een finale. We moeten zien te infiltreren in een bezette stad en een vernietigingswapen binnen zien te krijgen, zonder dat de vijandelijke ridders en magiërs er onze kop bij inslaan.

We spelen in een fort bij Luik, waar doorgaans enkel paintbal en BB-Gun toernooien worden gespeeld. Ik ben benieuwd: er is ons deze keer warempel een verwarmde ruimte en zelfs douches beloofd! En massa’s tunnels en onderaardse gangen. Jawel.

Ik wou alleen dat ik me wat beter voelde: de misselijkheid is er nog steeds, ook al ben ik gisteren om half negen (20.30u) in mijn bedje gekropen. En slapen, da’s nu niet bepaald mijn hoofdbezigheid op zo’n weekend.

Eén antwoord op “Poort :-)”

  1. Pingback: Witch » Stil

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *