Yay!

Ik heb ne living, ik heb ne living, ik heb ne living!!! En een bureau, en een bureaukast, en een andere grote kast, en lichten aan het plafond, en een boekenkast, en terug deftige zetels, en weer planten in mijn huis en en en en en…

Yup, de verbouwingen zijn achter de rug! Vandaag hebben we gekuist: de parketvloer is volledig met zwaar detergent gereinigd, opnieuw ingeolied en gezeept. Alle meubels zijn afgekuist en staan er terug, en nu kan ik beginnen met dozen leeg te halen en kasten op te vullen.

En nee, ge krijgt nog geen foto’s of filmpjes. Die komen pas als de rest ook in orde begint te komen.

Maar ik ben zo content als een klein kind met Sinterklaas. Een beter verjaardagscadeau had ik me niet kunnen dromen! (Al komt die DVD-HDD-recorder die ik gekregen heb van Bart, en waarmee ik programma’s op DVD kan zetten voor school, toch wel dicht in de buurt!)

Eén antwoord op “Yay!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.