Verwennerij

Als het vakantie is, kan ik het niet laten Wolf te verwennen. Mijn ma vindt het schandalig dat ik ook tijdens de vakantie Kobe naar de opvang doe, maar op die manier krijg ik ook zelf nog iets gedaan, en kan ik met Wolf vanalles doen zonder dat zijn kleine broertje roet in het eten gooit. En face it, volgend jaar kan dat al niet meer, dus ik moet ervan profiteren.

Gisteren was dus zo’n profiteerdagje šŸ™‚

Bart had Kobe afgezet in de opvang, zodat ik lekker lang in slaapkleren kon rondlopen. Lekker lang is in casu dan 9 uur, maar kom. Een hoop paperasserij afgewerkt, telefoontjes gepleegd, stommiteiten geregeld, terwijl Wolf rustig zat te spelen of tv te kijken.
Rond half twaalf dan richting Brico om een domme vijs die niet bij een haakje zat, en dan naar ’t stad: afspraak met papa! Ik had vanuit de parkeergarage papa een seintje gegeven dat hij richting Korenmarkt mocht komen, en zo stonden Wolf en ik prinsheerlijk over de reling van de Sint-Michielsbrug uit te kijken naar papa, en hoe hij gezwind kwam aangestapt in ons richting. Zijn glimlach toen hij ons zag, sprak boekdelen. De glinsterende oogjes van mijn zoontje naast mij ook trouwens.

Enfin, rustig gegeten in de Pizza Hut (het juniorbuffet daar is ideaal voor een ongeduldige vijfjarige: onmiddellijk eten, en dan nog een pannenkoek als dessert!) en dan na een korte stop in papa’s kantoor naar de film!
En ook dat was weer een belevenis, want het ging om 3D! Die bril was misschien wel niet ideaal voor kleine kopjes, maar al bij al viel het best mee. Hij was in elk geval behoorlijk enthousiast, en daar doen we het voor natuurlijk.

Na afloop nog even een ontplofte stroomadapter gaan omruilen (en een voorbeeldig wachtend kind is zalig!) en dan naar huis: buiten spelen met het kleine broertje!

Wolf zei al van zichzelf dat hij een gelukzak was, en ik ben ongelofelijk blij dat ik hem dat allemaal kan bieden. Niet dat het altijd materieel moet zijn hoor, belange niet, maar het is wel eens leuk šŸ™‚

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.