Scrabble

chickenscrabble2

Gisterenavond met een paar fijne mensen Scrabble gespeeld. Voor wie het spelletje graag en vaak speelt, is zo’n luxe-uitgave geen overbodige.. euhm, luxe :-p Je hebt een draaibaar bord, en er zijn vakjes, zodat je blokjes niet zomaar verschuiven.

Maar het leuke was, dat ik gewonnen heb :-p Ik heb dan ook ongelofelijk veel chance gehad: op 3x woordwaarde eerst het woord expo gelegd, voor 54 punten (aangelegd aan het woord ‘verst’, zodat ik ook daar nog punten sprokkelde) en dat later kunnen uitbreiden tot ‘exposerend’ en op die manier opnieuw aan driemaal woordwaarde komen, voor 66 punten deze keer.  Kan niet missen dat ik gewonnen heb dan :-p

Enfin, ik heb een fijne avond gehad met aangename babysitters. Voor herhaling vatbaar, en hopelijk ben ik dan wél te poot, zodat ik zelf glazen en drank en zo kan halen :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *