BGGD11

bggd

Oh jawel, krukken of geen krukken, ik was gisteren op het 11de Brussels Girl Geek Dinner. Ik kon het niet laten, zeker niet nu ik een schitterende privéchauffeur had met een aangename muziekkeuze. Dank u, Lama!

Een paar vaststellingen van de dag:

* een demo over het intuïtief ontwikkelen en programmeren van spelletjes voor meisjes (fijn idee en interface, trouwens) werkt pas echt als je ook echt met je programma kan werken :-p

* De uitleg over de Do’s and Don’ts bij het maken van mobiele applicaties was nogal… vrijblijvend, vond ik. Voor wie geen idee had waarover het ging, was het wellicht nogal technisch. Voor wie er wél min of meer inzit, waren het een aantal basisprincipes, met een nogal hoog duh-gehalte. My two cents of course.

* als je op krukken loopt, zijn een pak mensen ongelofelijk behulpzaam. Dank u, allemaal!

* als je als enige op een stoel zit, een beetje aan de zijkant, word je meteen gebombardeerd tot tijdelijke vestiaire. Er lag naast mij namelijk een serieuze berg jassen en tassen :-p

* als je als enige op een stoel zit, een beetje aan de zijkant, roept dat bij sommigen de connotatie op van sinterklaas. Zelf voelde ik me eerder een pasja: ik werd voordurend voorzien van drank en broodjes, mensen kwamen vragen of ze nog iets konden betekenen voor me, en ik hield audiëntie. Ik heb me geen moment verveeld,er waren voortdurend mensen die met me kwamen babbelen. Zalig!

* ik heb eindelijk Liefff gezien, met een trotse Tiekenei die haar kwam presenteren. Zalige madame!

* ik heb met een pak mensen gekletst, en met blijkbaar nog veel meer mensen helemaal niet! Het is maar achteraf, bij het lezen van de diverse blogs, dat ik merk wie er eigenlijk allemaal was! Jammer, alweer een gemiste kans.

* ik heb toch een paar nieuwe gezichten leren kennen, zoals bijvoorbeeld hoofdstuk acht die de kleurrijke noot bracht in het gezelschap.

* Tantieris en SasvanGent bezig horen over Lush is een ervaring op zich. Het heeft veel weg van twee bakvissen in een winkel vol knappe jongens, of het klinkt in elk geval zo. Enthousiasme is mooi om zien :-p

* Rrradiogirrrl leest nog altijd mijn blog niet :-p Ik kan dat hier veilig schrijven, want (zie begin van deze zin).

* Zofie blijkt nog steeds allercharmantst te zijn.

* Tantieris straalde. Vraag me niet waarom, maar ze straalde. Ik ben daar jaloers op.

* Ik geloof dat ik een kookdate versierd heb. Met een knappe gast nog wel. Die me dan in alle ernst vroeg of ik het niet erg vond een soortement mommy-figuur te zijn voor een twintiger. Lap. En ik die me nog jong voelde :-p Maar ik kijk wel uit naar zijn Thaise curry. En zijn champignonsoep.

* Mijn standaard sacoche was er niet bij. Dat zal ik geweten hebben, want vrijwel iedereen vroeg ernaar.

Zo kan ik eigenlijk nog wel eventjes doorgaan. Maar als  u wil weten wat er eigenlijk nog allemaal gebeurde, dan moet u er de volgende keer gewoon bij zijn. Tenminste als u een girl en een geek bent. Of voor sacoche wil spelen.

7 Antwoorden op “BGGD11”

  1. Lol! Ik lees ‘m wel! Alleen soms met wat vertraging: maar ik neem er dan ook écht mijn tijd voor!

    Jammer genoeg kon ik, zelfs na het op de kop zetten van alles en iedereen, donderdag niet naar de twei avond komen. Helaas ben ik, doordat de wereld op zijn kop stond, ook niet even laten weten op voorhand. Mijn excuses!

    @Ms_powder hoopt dat je ondertussen haar sinterklaasbrief hebt ontvangen…Blijkbaar heeft het schootzitten indruk gemaakt 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.