[Wijvenweek] Shoppen

ixo.jpg

Awel, ik ben zo content als een katjen (om het met een Michelse uitdrukking te zeggen), want ik kom net terug van de Brico. Ik had gordijnrailtjes nodig, zo’n 7 meter in totaal, en daar zitten dus gigantisch veel vijsjes in. Mijn kapotte polsen kennende, ging het hangen van die dingen een werk van lange adem worden (ik kan maximum drie vijsjes per keer indraaien zonder dat mijn polsen gemeen zeer beginnen doen).

Ik heb me dus laten verleiden tot het kopen van een snoerloze elektrische schroevendraaier. De meeste van die dingen zijn behoorlijk lomp en zwaar (en dus weer een probleem), maar toen viel mijn oog op een schattig klein ding van Bosch, dat blijkbaar toch wel het nodige vermogen heeft, en perfect in mijn kleine handen past. Mine, dus :-p

EN dus loop ik nu te blinken van contentement over mijn nieuwe aankoop. Geef mij maar powertools! (Goh, en wijf dat we zijn :-p )

3 Antwoorden op “[Wijvenweek] Shoppen”

  1. @beo: een haakse slijper of wat?

    @Tom: mijn boormachine is een klopboormachine, geen schroefboormachine, is niet snoerloos, en vooral veel te zwaar voor die minieme vijsjes waarover ik het heb :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.