Overschot in meubels.

Zoals ik al veel eerder had meegedeeld, ik heb een wastafelpootrekje op overschot. Wie het komt halen, mag het hebben. Het is handig, zo’n ding, maar in onze nieuwe badkamer is daar geen behoefte meer aan.
Laat iets weten mocht je het willen: er is een voorkooprecht van iemand die eerder al interesse had betoond, maar het ding eens wilde zien. Bij deze.

badkamerrekje.JPG

Er is ook nog een grote houten, bijzonder robuuste tafel, met afgeronde hoeken en uitschuifbaar. Ze heeft wel een likje verf of een tafelkleed nodig. Het was onze vroegere livingtafel, en het is een prima ding, alleen staat ze in de weg tegenwoordig. Afmetingen: 90×180 of 90×220. Ook gratis af te halen. (De stoelen zijn er niet bij, duh.)
tafeloudklein.JPG

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *