Omen mini

Dit voorjaar komt er geen groot weekend van de larp Omen, zowat mijn favoriet. Daarom kwam er dus wel een mini, lees: een éénavondevenement, van 17.00 uur tot een uur of 2 ’s nachts. Het werd georganiseerd door een speler, maar spelleiding voorzag wel degelijk bijkomende plot en bijkomende figuranten, waaronder ik dus.

Voor de gelegenheid speelde ik een Ranae, een zigeunervrouw met een heel eigen agenda, die het Orakel van Pandosia werd genoemd. Ik dacht: ik neem mijn tarotkaarten mee, wie weet kan ik daar nog iets mee doen.

Wel…

Ik heb de hele avond toekomsten zitten voorspellen, en sommige daarvan konden nog perfect juist zijn ook! Het helpt natuurlijk dat ik de spelers ken en dat ik weet waar ze mee bezig zijn: je kan heel veel uitleggen op de manier die zij willen horen. Enfin, ik heb me daar ook echt wel goed mee geamuseerd: de gezichten waren soms zalig om te zien.

Al bij al was het drie uur tegen dat ik thuis was vanuit Geel, wat dus nog bijzonder goed meeviel.

En foto’s van het paarse gevaarte – ik was voor 50 tinten paars gegaan – die komen er hopelijk nog aan. Ik ben zelf benieuwd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *