Orthopedist

Nee, de voet doet niet wat hij moet. Als in: operatie op 7 december, maar sindsdien nog zo goed als niet pijnvrij geweest. Ik weet dat mijn gewicht daar geen goed aan doet, maar na vijf maanden zou het eigenlijk toch wel beter mogen zijn, toch? Eigenlijk zit ik nu aan ongeveer dezelfde situatie als voor de operatie. Meh.

Maandag liet ik een echo maken, en daar was niks op te zien, tenzij wat littekenweefsel. Wouter wist vandaag dan ook niet veel zinnigs te zeggen. Hij had er geen idee van waarom die voet zo blijft tegenspartelen. Op zich is er inderdaad niks te zien, het zou dus niet mogen lastig doen. Het enige wat hij kon aanraden, was kinesitherapie, als in massage van het weefsel zodat de drainage van de lymfeklieren beter zou zijn. En verder? Geen idee.

Meh. Die voet hindert me toch wel, ja, vooral ’s morgens bij het opstaan en wanneer ik een trap af moet.

Blah.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *