Als ne pui op ne wegelink

Ergens in de vorige vakantie is Kobe met heel zijn hebben en houden uit de game room terug naar zijn eigen kamer verhuisd: het was hem wellicht te koud boven, zijn broer zit toch niet meer bij hem boven om samen te gamen, en in zijn eigen kamer heeft hij iets meer privacy als wij vroeger willen gaan slapen in de vakantie.

Het gevolg: de game room stond gewoon leeg. Nu, Merel had al een aantal keren verteld over de tv-kamer bij Lieze en Kaat, en “dat is daar de max en ze kunnen daar alleen naar tv kijken en ze storen daar niemand en dat is zo wijs, mama…”

Ik heb vandaag plots de koe bij de horens gevat, ben samen met Merel alles beginnen opruimen, Bart is komen helpen om onze oude 50 inch tv op een tafeltje te zetten, we hebben het oude tapijt weggehaald en een ander, vrolijker ogend tapijt in de plaats gelegd, en dan de zetels herschikt. Resultaat: een heuse tv-kamer! Bart heeft er meteen een oude Apple TV aan gekoppeld en nu kan ze gewoon kijken naar wat ze wil. Enne, als de jongens dat willen, kan er nog steeds gegamed worden ook.

En nu de rolluiken eindelijk geïnstalleerd zijn, kan je het er ook volledig verduisteren. Ze heeft dan ook een paar lichtslingers gehangen om het er toch gezellig te maken, we hebben er ook nog een oud donsdeken gelegd, en nu zit ze daar helemaal als ne pui op ne wegelink.

Ik moet er nog eens een nieuwe foto van maken, maar op de foto van de dag kan je al zien hoe opgetogen ze is!

Eén antwoord op “Als ne pui op ne wegelink”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *