Verbouwingen

Sinds het nieuwe lesrooster zit ik elk lesuur in hetzelfde kleine lokaaltje waar vroeger quasi enkel Grieks werd gegeven. Mijn collega heeft het destijds dan ook volledig Grieks ingericht en het dan 20 jaar niet meer veranderd.
Alleen… nu wordt er dus veel meer Latijn gegeven dan Grieks en ik heb geen ander lokaal meer. Ik ben dus van plan het volledig op te knappen en in een fris, Grieks-Latijns jasje te steken.

Maar eerst moeten die vermaledijde verbouwingen toch een stuk achter de rug zijn. Toen ik gisteren een van de verkleurde posters wegnam, zag ik dat er insijpeling was geweest langs de muren. Ook boven ons lokaal zijn ze aan het bijbouwen, en blijkbaar moet er ergens wat water geweest zijn.

Misschien toch nog even wachten met schilderen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.