Aether 10: Mirakel

Dat Aether iets aparts is, dat kon u hier al meermaals lezen. Ik had nochtans nog maar één echte weekend-Aether meegedaan, de rest waren mini’s, noodgedwongen door de corona.

Dit weekend dus mijn tweede volledige weekend, en jawel, ik blijf het heerlijk vinden. Het was deze keer wel een pokke-eind rijden, in Noord-Frankrijk, een eindje onder Charleville-Mézieres, een goeie 300 kilometer. Ugh. Gelukkig reed Jarne mee, zodat ik niet alleen in de auto moest zitten. Maar de locatie is het ongelofelijk waard: een ruim kasteel met volledig bemeubelde kamers, daarnaast drie aparte blokken met ook allemaal bemeubelde kamers – meubels als in: bedden, kleerkasten, spiegels, commodes, allemaal minstens 100 jaar oud – en dan een tweede grote gebouw dat ideaal is voor een Ierse herberg en nog een hoop kamertjes om in te spelen. Blijkbaar ook nog spotgoedkoop, maar ja, een heel eind rijden dus.

Ik speelde opnieuw mijn mafiabaas, het personage dat al twee mini’s heeft meegespeeld en dat nu helemaal in die beau monde van Raetsburg is opgenomen. Tsja…

Het heerlijke is dat er ook een echte fotograaf mee was: hij speelde niet alleen een fotograaf, hij is het ook echt en deed zijn best om ook outgame foto’s te nemen. Ik sta er niet echt veel op, maar het is toch wel fijn. Steven De Witte: dikke merci!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *