Vinderhoute ontdekken

Een tijdje geleden was er een nieuw geocacherondje uitgekomen, 11 stuks in Vinderhoute.

Gisteren deden ons pa en ik dus eerst van taart en koffie, en gingen we daarna gaan geocachen, in plaats van andersom. Ha ja, Vinderhoute ligt op weg naar Zomergem, het zou idioot geweest zijn om het anders te doen.

We ontdekten een paar mooie plekjes, deden een klapke met de leggers van het rondje die ons gezien hadden, en kochten aardbeien en pannenkoeken in een ongelofelijk gezellig soortement tuincafé / boerenmarkt / geen idee wat het precies is. Je kan er iets drinken en zelfs eten, maar ze hebben vooraan aan de straat ook gewoon een verkoopskastje: je neemt wat je nodig hebt en legt het geld in de plaats, puur op vertrouwen. Ze hebben er aardbeien, aardbeienconfituur, pannenkoeken en honing te koop. Jammer genoeg hadden we vandaag geen tijd meer, maar bij de rest van het rondje komen we hier zeker nog terug.

En op zich was dit ook wel een fijne manier van cachen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *