Breiclub

In 2016 had ik samen met een collega een breiclub opgezet op school. Zij was daarbij de veel ervarener en deskundiger breister, maar ik maakte het – hopelijk – goed in enthousiasme.

In de daaropvolgende jaren kwamen onze roosters niet overeen: we hadden geen gemeenschappelijke middag zonder toezicht… En toen was er natuurlijk corona en konden gemengde groepen al helemaal niet meer.

Pas na pasen kreeg ik opnieuw groen licht om met de breiclub te herbeginnen. De collega was intussen in ouderschapsverlof en ging sowieso dit schooljaar niet meer meedoen.

Maar ik zag het dus zitten en kreeg eerst twee vijfdes over de vloer, en een paar weken later een nest eerstejaars. Veel productiefs hebben we eigenlijk nog niet gedaan, maar het was ook nogal vreemd dit jaar: ik moest altijd wel nog iets anders doen tijdens de middag, of de kopieermachine deed lastig, of de directie had me nodig…

Maar er is een breiclub en ik ben vastbesloten om dat ook volgend jaar opnieuw te doen ^^

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *