Bednetperikelen

Wellicht heeft u het wel gehoord op radio of gezien op tv – ik hoop het in elk geval: vandaag is het Bednet dag. De dag waarop we elk Bednetpatiëntje willen laten voelen dat ze er ook nog bij horen, ook al kunnen ze geen echte les volgen.

Op school deden we ook een oproep, samen met de leerlingenraad, om in pyjama of onesie of zoiets naar school te komen. Eigenlijk werd dat wel vlotjes opgevolgd, en daar heb ik voor school dan ook een verslagje van geschreven.

Zelf heb ik niet echt een doenbare pyjama – ik draag slaapkleedjes – en een onesie vond ik ook niet haalbaar wegens altijd meteen veel te warm zodra ik begin les te geven. Ik heb dan maar een babyroze kamerjas aangetrokken waarmee ik door de gangen flaneerde. En een selfie trok tijdens toezicht.

En nee, die is niet oorspronkelijk van mij, die is nog van ons ma…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *