Cacheherstelling, nog maar eens

Dat het wel een bezigheid is, zo die caches onderhouden.

Ik had weer een melding gekregen van een van mijn caches: dat die open en bloot op de grond lag en zelfs helemaal nat. Vreemd, want ik had die nog maar net gerepareerd. En een ander uit het reeksje hadden ze niet gevonden. En een derde bleek verdwenen want ze hadden het draadje wel gevonden.

Mooi weer vandaag, en dus alsnog op de fiets gesprongen en even tot in Mariakerke gefietst, dat is maar vijf kilometer. Die ene ‘verdwenen’ cache lag nog mooi op zijn plaats, de andere cache bleek eigenlijk ook nog op zijn plaatsje te zitten, maar ze hadden een oud, verdwenen potje gevonden van inderdaad zeker een jaar geleden. Dat was effectief in slechte staat. En die echt verdwenen cache was inderdaad verdwenen, ik vond enkel nog het dopje terug. Ook hersteld dus.

Meteen een mooie middagactiviteit in een park, je moet dat zo bekijken, anders kom ik toch te weinig in de buitenlucht. Tsja…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.