Dagje cachen in Mechelen

Prachtig weer, vakantie, en ik had eigenlijk echt wel zin om te gaan geocachen. Ik smeet dan ook de volgende oproep op mijn Facebook: “Iemand zin om deze namiddag in het zalige weer te gaan geocachen? Ik wil me gerust verplaatsen tot bij jou ^^”

Prompt kreeg ik een antwoord van een larpvriendin in Mechelen, met wie ik vroeger al eens van plan was om te gaan cachen, maar toen was het er nooit van gekomen. Om half drie pikte ik haar op in Muizen, iets later stond ik in een Vlaamse stad waar ik – eerlijk waar –  nog nooit geweest was. Koud, maar stralende zon en blauwe lucht, en dus echt fotogeniek. We liepen rond, ontdekten allerlei standbeelden die ook Annelies niet kende, liepen kriskras door allerhande straatjes, hadden er uiteindelijk 16.000 stappen op zitten en logden maar liefst 26 labcaches, 1 bonus en 1 virtuele cache. En ik had vooral een bijzonder aangename namiddag in heel fijn gezelschap. Dankjewel, Annelies! Het vervolg is voor de paasvakantie!

Om half zes moest Annelies haar kleintje ophalen en heb ik nog wat op mijn eentje, voornamelijk per auto, wat verder gecacht.

Yup. Voor herhaling vatbaar, vonden we allebei.

Eén antwoord op “Dagje cachen in Mechelen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *