Gouderone

Allez hup, anderhalf jaar corona doorsparteld zonder test, maar nu hang ik er toch aan.

Gisterenmiddag kwam er een bericht binnen – ik heb het maar na school gezien – dat ik blijkbaar ergens een hoogrisicocontact had gehad. Geen idee eigenlijk hoe of wat: zondag heb ik enkel mijn pa gezien, en zaterdag ben ik op mijn eentje gaan wandelen en heb een rugbymatch bijgewoond, dat was het zowat. Ik heb me dan vandaag laten testen, maar gelukkig negatief.

Maar ik heb er dus vooral geen flauw idee van wie dat hoogrisicocontact zou moeten geweest zijn, maar het is niet iemand die ofwel goed kan spellen, ofwel een goede uitspraak heeft voor het contact tracing center. Test stond op Gouderone Rambaut. Chapeau dat ze dan toch bij mij zijn uitgekomen.

Ik heb meteen de naam voor een volgend larp-personage, me dunkt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *