Nieuwe auto

Nee, die is er nog niet, maar hij is wel al een tijdje besteld, mijn nieuwe auto. Hij gaat wel maar ergens in de zomer geleverd worden, dus dat wordt nog eventjes puzzelen, want ik mag met mijn dieselbak de LEZ niet meer binnen vanaf 1 april.

De zoektocht startte ergens in de grote vakantie, zoals u hier kon lezen. Ik heb een paar testritten meegedaan, maar eigenlijk kan het me echt, maar echt geen bal schelen. Een auto moet aan een paar voorwaarden voldoen: groot genoeg om drie jongeren op de achterbank te zetten en met een ruime koffer zodat ik kan gaan larpen. Rijbereik van minstens 400 km met een volle batterij. Een trekhaak, of toch iets om een fietsdrager te installeren, want mijn fiets moet mee kunnen en zal wellicht niet meer in de koffer kunnen. Oh, en liefst, als dat kan, zetelverwarming, want dat kan mijn rug in de winter bijzonder appreciëren.

Maar verder? Ik lig er hoegenaamd niet wakker van, en dus heeft Bart het gewoon overgenomen en is hij beginnen vergelijken.

Uiteindelijk is hij uitgekomen bij een Skoda full electric. Ik heb het even gegoogled, want ik wist begot zelfs niet hoe het ding eruit ziet en hij heet blijkbaar de Enyaq.

Het zou ook een zwarte zijn en verder voldoen aan mijn vereisten. Ik zal het wel zien, zeker? Hij is in elk geval al besteld.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.