Spagaat

Gisteren schreef ik dat die examens raar gaan worden. Wel, voor mij is het momenteel helemaal vreemd: gisteren had ik in de voormiddag nog les met de tweedes, in de namiddag had ik examentoezicht terwijl mijn zesdes examen maakten, en deze voormiddag moest ik, stomweg, om 12.00 uur op school zijn om permanentie te doen. Als in: gewoon aanwezig zijn in de leraarskamer voor het geval dat er iemand zou uitvallen, maar ik was pas derde in de rij, er waren nog twee mensen stand by voor me. Tsja.

Deze namiddag had ik dan opnieuw, euh, toezicht. Normaal gezien zou ik les moeten geven, maar door de coronaproblemen gaan de module-uren in het eerste jaar voorlopig niet door, aangezien ze in hun eigen klasbubbel moeten blijven. Ik heb dan maar twee uur toezicht gedaan terwijl de leerlingen allemaal verschillende taken voor hun verschillende modules hadden.

Morgen heb ik enkel in de voormiddag toezicht, donderdag en vrijdag zowel in de voor- als de namiddag. Ik hoop maar dat mijn lijf dat uithoudt, want normaal gezien kan ik veel thuis werken op mijn computer terwijl ik neerlig in mijn zetel. Deze week zal ik enkel woensdagnamiddag niet op school zijn. Meh.

Oh, en de jongens? Wolf heeft deze week examens in de voormiddag, Kobe in de namiddag, en ik hoop dat dat goed komt, want ik heb daar niet zo heel erg veel vertrouwen in, in zijn zelfdiscipline. Maar bon, hij krijgt uiteraard het voordeel van de twijfel.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.