Ankoria 15: Vrieskou

Jawel, al de vijftiende kinderlarp Ankoria! Wolf doet niet meer mee, die is dat ontgroeid en zit nu in de jongerenlarp Vortex. Voor Kobe en Liam, een vriendje dat mee was, heb ik nog snel even de tunieken in orde gezet.

Merel was al één keertje meegegaan, maar had toen een schrik opgedaan van de gevechten. Nu had ik haar verzekerd dat ze echt niet mee hoefde te vechten als ze dat niet wou, en we hebben dan ook haar personage omgezet van een paladijn (vechten en magie) naar een pure magiër, iets wat ze eigenlijk wel leuker vindt.

Ze heeft op bepaalde momenten nog staan huilen van de schrik, ze is geen held, maar het lukte wel, en ik denk dat ze zich best wel geamuseerd heeft. Ze heeft zich op het einde nog bijgeschoold naar alchemist. Kobe vond het in elk geval de max, en had dus ook Liam bij, al heb ik de indruk dat die twee niet veel samengespeeld hebben.

Maar de foto’s zijn veelzeggend…

Eén antwoord op “Ankoria 15: Vrieskou”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *