Vakantie!

Ik ben op. Op.

De voorbije weken zijn echt té druk geweest, té hectisch, té veel. De brochures, de infodag, de website, de gwp, de gwp omgooien… En daarnaast nog een aantal persoonlijke beslommeringen.

Maar bon, het is vakantie. Ik heb deze middag op school een paar van de overgebleven koffiekoeken gegeten als lunch – voor de vijfdes stopte het vandaag al om 12.00 uur – en daarna nog kort vergaderd met directie over de openschooldag. Tegen twee uur was ik thuis, en ik heb niet eens koffie gepakt, ik ben gewoon in de zetel gaan liggen, en prompt in slaap gevallen.

Ik denk dat ik drie dagen ga slapen. Na dit weekend dan wel, want dan heb ik even geen tijd. Maar het is wel vakantie, oef.

(Oh, en de winnaars van ons fotoproject kan je hier zien.)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *