Dik

Ik geef het toe, ik heb in vijf jaar niet zo dik gestaan als nu. Nooit spectaculair slopen de kilo’s er weer aan, 100 gram per 100 gram, beetje bij beetje, u kent het wellicht wel. Jammer, want er zijn veel van mijn mooie kleren waar ik momenteel weer niet meer in kan. 13 kilo, het is niet weinig, dat geef ik toe.

Maar bon, we gaan er weer iets aan proberen doen. Weight Watchers werkt voor mij, alleen moet ik het ook echt gewoon dóen. En er moeten inderdaad minstens vijf kilo af, wil ik deftig in het mooie kleedje kunnen dat ik gekocht heb voor Wolfs communie.

Dus: en avant, die goeie voornemens, en avant die kilo’s! Hup hup hup!

(En nu nog volhouden, zei ze met een klein stemmetje…)

2 Antwoorden op “Dik”

 1. Volhouden dan maar… *grijns*, zegt het dametje dat zelf op 3 jaar tijd 15 kilo is kwijtgeraakt en bijna op haar streefgewicht zit (nog 2 kilootjes te gaan :-P). En dat terwijl ik helemaal niet aan sport kan doen en alleen maar op mijn voeding kan beknibbelen.

 2. Goh Gudrun,

  als ik het zo wat volg, dan is dat tegen de communie dik in orde! Als je volhoudt, is het er op geen tijd af 🙂

  Ik duim!!!
  En ik probeer je voornemen mee te volgen voor mezelf 😉

  ttfn
  Annelies

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.