Groene Vingers

Kobe is op Groene-Vingerskamp, en hij vindt het precies wel heel erg leuk. Plantjes en zaden hebben hem altijd al geïnteresseerd, maar nu mag hij er zelf mee prutsen. De eerste dag hadden ze al de top van een nylonkous volgestopt met aarde, en daarin zaten dan tuinkerszaadjes, en die zouden vrij snel moeten kiemen. Gisteren hebben ze een moestuin aangelegd, maar helaas, een van de kleuters vond vandaag dat die wel heel erg op een zandbak leek, en had er al in zitten prutsen. Nu, de schade is min of meer hersteld, en hij kijkt al uit naar wat er tegen vrijdag zou komen piepen.

Elk IdeeKidskamp krijgt ook altijd een namiddag een expert of zo op bezoek. En vandaag was er bij Kobe dus een bloemiste langsgekomen, met een hoop bloemen, planten, en vooral ook technieken.

Toen ik hem ging ophalen vandaag, tussen het schilderen door, kwam hij dan ook zo trots als een pauw met zijn bloemstuk af. Geloof me, het was winkelwaardig, ronduit prachtig eigenlijk. Het past nog perfect bij de roosjes die ik vandaag gekocht heb. En trots dat hij was! Maar hij had er ook reden toe, kijk zelf maar:

IMG_7881

IMG_7882

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.