Valiezen

Ja, uiteraard hadden we hier al valiezen. De meeste daarvan zijn van die oversized sportzakken op wieltjes, maar geef toe, echt praktisch zijn die niet, tenzij je op kamp gaat, of zelf met de auto rijdt. Daarnaast hebben we nog oude Samsonites, van die keiharde dozen die twee van die hele kleine wieltjes hebben op de smalle kant, en die gigantisch vaak omvallen als je ermee probeert te rijden. Stevig, dat wel, maar ook niet erg praktisch.

Aangezien we dinsdag in alle vroegte voor een weekje naar Kreta trekken, en Bart in de rolstoel zal zitten of met zijn krukken zal stappen, kan hij moeilijk valiezen helpen dragen. Daarom hebben we er maar meteen drie grote nieuwe gekocht (enfin, ik had er één gekocht, ons ma is er daarna nog twee gaan halen), van die grote soepele bakken die vier wieltjes hebben, en die je zowel rechtop als schuin kan voorttrekken. Ze zijn ook gezellig knalgeel en dus makkelijk te herkennen.

Maar kinderen en valiezen, da’s zoals katten en dozen: daar moet ingekropen worden, elk om beurt. En zelfs Wolf past er dus nog in, zij het met enige moeite. Aanschouw.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.