Rustige zondag

Ik geef toe, het was vroeg voor een zondag. Maar om negen uur stonden Wolf en ik netjes aan het station voor zijn vertrek op kamp. Hij had er zin in!

IMG_1155

In het terugkeren stopte ik even aan de zondagsmarkt op het Vanbeverenplein, en liet me verleiden door twee kilo heerlijke kersen en een gróte zwarte zonnehoed.

IMG_1176

Helaas, in het terugkeren bleek ik een parkeerboete te hebben. Ik had me willens wetens achter een lange rij geparkeerde auto’s gezet, maar net voorbij het “verboden te parkeren”-bord. Dju! Zo wordt het toch nog een dure hoed 🙁

Thuis maakte ik een koude schotel klaar, speelden Kobe en Merel heerlijk met elkaar, en toen ze ruzie begonnen zoeken, ruimde ik met Merel haar kleerkast eens op. Ik heb er een dertigtal T-shirts uitgehaald, een dertigtal overgehouden, en een dertigtal ‘nieuwe’ aan toegevoegd. Het kind zal voorlopig nog niet zonder kleren vallen, dat garandeer ik u…

En verder? Was het eigenlijk gewoon een heel erg rustige zondag… Zalig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *